Aldrig för sent...

Alltså så roligt att jag vågade 😊
Tänk att det fanns något för mig som funkar för både knä och nacke och dessutom så kul efter redan första gången.
Jag är nog redan fast 😍
Ska absolut fortsätta med detta känner jag om tillfälle ges och man är väl aldrig för gammal för att lära sig något nytt eller hur. Jag fick ju dessutom trevligt sällskap av Anna som också verkade tycka detta gav mersmak. 
Jag sitter på bussen nu på väg hem och tänker att timmen där i hallen glömde jag bort allt annat som pockar på och det behövde jag nog. Skönt att skingra tankarna en stund. 
Det är ju ett tag sedan jag bloggade och vet inte varför men tiden har liksom inte riktigt räckt till. 
Men en hel del spännande har det ändå varit sedan sist med både jobb, plugg och privat.
Just nu har jag praktik och det känns ju spännande och annorlunda än att vara i sin trygga miljö. Jag lär mig mycket om mig själv, om andra och av andra som jag lägger till i min ryggsäck av erfarenheter och kunskap.
Har faktiskt också fått tillfälle att läsa några av mina dikter där anhöriga har varit åhörare och jag känner att de förstod mina tankar, faktiskt mer än jag trodde. Det är så spännande med nya möten och få dela andras livshistoria och jag bär alltid med mig önskan om att kunna lyssna och finnas där för uppmuntran, tröst eller vad nu behovet kan vara. 
Annars så har farmors lilla hjärta fyllt 1 år och det är stort, så mycket kärlek och energi hon skänker. Alltså det leendet ❤️
Framåt är det också lite roliga saker på gång för biljetten är bokad till Carolas julkonsert och som jag ser fram emot det. Både konserten, sällskapet, hotell, förhoppningsvis god mat och lite shopping förstås.
Nu är batteriet snart slut i telefonen så det blev ett kort inlägg men jag kände mig så glad efter bågskytte så inspirerades till några rader.
Tack för att du tittade in S 💕
 
 

Kommentera här: