Tiden går...

 
Ja tänk att nu har man bara vuxna barn och alla tre har fått sitt körkort. Emilia körde upp i veckan och jag tycker det är så nervöst att vänta tills man får det där samtalet ni vet när man hör direkt på rösten hur det gått. Leendet hörs genom telefonen kan man säga. Jag måste ju ändå vara en ganska bra privatlärare trots att jag är fruktansvärt åkrädd och vill på bromsa när jag sitter där bredvid 😉 eller vad säger ni mina älskade ungar ni har ju klarat det allihopa. Jag beundrar alla som vågar vara lärare på körskolan, skulle aldrig våga hur många extraspeglar och pedaler jag än skulle få så en extra stjärna till dig Anki 💕
Annars så rullar inte bara bilen på utan livet också trots den annorlunda tiden. Känns skönt att de äldre i min närhet fått vaccinet så vi kan träffas under lite mer avslappnad känsla och även jag själv faktiskt, nu väntar jag på dos två och funderar på vilken sort. Jag hör ju till de som fick Astras och är nog inne på att jag vill ha den som dos två också om jag nu får välja förstås.
Även på jobbfronten så har mitt arbete sett annorlunda ut senaste året och vår dagverksamhet får nu öppna igen efter fem månaders stängning så det blir skönt att få komma igång. Fast jag tycker det har varit varierande och roligt under tiden det har varit stängt också, så en erfarenhet rikare. Pluggandet går också bra och jag fattar knappt att det snart gått ett år, så halvvägs igenom. En hel del att läsa och sätta tankarna i men inspirerande att utmana sig själv på äldre dar. 
Bloggandet däremot går mindre bra och det blir väldigt glest med inlägg men kul att ni kikar in när det väl händer. Jag har lite på gång att skriva om men orken liksom tryter ibland. Jag är nog en av dem som går ner mig lite på våren när det borde bli tvärt om men jag kommer snart på banan igen.
Det gäller bara att fördela orken på rätt saker och tanka på med energi eftersom men jag är inte helt bäst på det men jag försöker bli bättre. 
Någon som ger mig det lilla extra just nu är förstås lilla Rut, tänk om hon visste vad hennes leende gör för en farmor som tydligen lagt sig till med vissa fraser men då vet hon ju att det är jag eller hur 😂
Ja men ni ser kan jag bli annat än lycklig 🥰
Få se om hon känner igen mig om ett par veckor när mina nya glasögon kommer, helt annorlunda än de jag har nu så det blir spännande att höra vad ni allihopa tycker.
Nåja nu har jag skrivit av mig lite och ska ta en kvällspromenad och lyssna på storspoven, en av mina favoritfåglar för snacka om vårkänslor när den spelar. Vår extratjej i helgen var helt övertygad om att det var en kolibri hon såg med dess långa näbb, så gulligt.
Innan jag slutar så undrar jag vilken skådespelare ni förknippar mig med när ni får se denna bild, jag bjuder på den 😊
En ledtråd kommer här
-Ska vi ta oss en stänkare...
I alla fall så har det gett ett bra resultat att vila nackpelaren som min sjukgymnast sa men lite typiskt att det var det mest otympliga lösningen som funkade bäst. Nåja bra med hjälp och endast 1 huvudvärksdag på tre veckor det är ju så skönt.
Kram till er alla och vad heter skådespelaren?
 
1 Anonym:

skriven

Ingvar Hirdwall heter skådisen. 😀

Kommentera här: