Det var jag inte riktigt beredd på...

 
Ni som läste här för några veckor sedan vet ju att jag har problem med rösten och halsen och som hållit i sig under en ganska lång tid. 
I mitt samtal med läkaren så frågade hon om något annat besvärade och jag nämnde att jag tycker det är ganska besvärligt med min tinnitus. Hon skickade mig på ett hörseltest och jag insåg att det var lite knepigt att höra allt. 
Fick ett nytt samtal någon vecka senare att jag har en hörselnedsättning pga min tinnitus så jag får omedvetet spänna mig för att sortera ljud. 
Hon rekommenderade mig att prova hörapparat och det var jag helt oförberedd på för jag tycker ju att jag hör nog bra. Det gör jag visserligen men jag kan inte slappna av som en utan dessa problem kan. Kanske därför jag är spänd både utanpå och i halsen? Det hör ju liksom ihop. 
Vad ska man säga annat än att jag tycker det är värt ett försök men visst känns det märkligt. 
Men tydligen så kan den hjälpa mig och med tiden kanske tinnitusen och problemen lättar om jag förstod rätt. 
Så imorgon ska jag prova ut apparater och hoppas på det bästa. 
Jag som verkligen uppskattar tystnaden har saknat den en lång tid. 
När det tjuter, piper och brusar i öronen hela tiden så blir man ganska trött och less med för den delen. 
Hoppas att den inte bara hjälper mig höra utan även ger mig tystnad. 
Nog om detta men ville skriva av mig lite. 
 
Jag jobbar fortfarande nästan tre veckor till innan jag får min efterlängtade semester med nattsudd så länge jag vill men fram till dess försöker jag njuta av de vackra kvällarna som varit. Rena utlandsvärmen och helt underbart förutom då alla knott och mygg som verkar helt galna i år. Mitt på blanka dan i gassande sol så kommer de och jag kallar dem attackmygg för de hinner nästan bita innan de ens landat på huden, huvva så mycket bett vi fått. 
Dessa underbara kvällar har vi kört en del motorcykel och Christer ställer så snällt upp som handledare så jag får öva men han fick en mjukglass som belöning i alla fall 😊
 
Nu ser jag att det slutat ösregna utanför så kanske jag ändå kan ta min promenad som jag nästan tänkte slippa undan. Vilka mängder på så kort stund och välbehövligt för naturen. 
Tack för att ni tittade in på bloggen och delade mina tankar. 
Kram S ❤️
 
 
 

Kommentera här: