20200202

Tydligen är det 900 år sedan man kunde läsa datumet från båda hållen så då bör man väl skriva ett inlägg en dag som denna tänker jag.
 
Det blev vinter igen och jag som nästan börjat få vårkänslor.
Försöker tänka att det blir bra med mycket snö inför härliga vårdagar uppe på berget, det går ju snabbt så är vi där.
Veckorna rusar verkligen fort nu tycker jag och vet inte om det beror på åldern eller något annat, vad säger ni?
I alla fall så har jag försökt att varva ner den sista månaden och jag tycker att jag lyckats ganska bra. Stressmätaren på klockan visar betydligt lägre siffror, jag har hunnit med många promenader och jag sover inte lika oroligt längre. Jag har även prioriterat att göra ingenting fast det har funnits allting.
Det finns nog hopp för mig också att bli normal igen, fast vad är normalt egentligen undrar jag?
Ja det är ju egentligen en ganska intressant tanke för det är nog mer normaltillstånd att livet och hälsan både den fysiska och psykiska går upp och ner än att det går jämnt hela tiden. 
Ja så måste det vara och då är jag ju ganska normal i alla fall 😊
Fast i allt det normala är det ju ganska kul att sticka ut lite, göra det lite oväntade för att krydda tillvaron så jag vill nog ändå vara onormal ibland.
Haha vilket märkligt inlägg, kanske för att jag är lite trött efter en intensiv helg med en massa trevligheter och tänkvärda samlingar.
Ikväll blev det nostalgi på hög nivå när Språkrör samlades och gjorde en konsert så här 33 år senare.
Vår nuvarande pastor är även han med i bandet och de var ju igång i min ungdom så det var självklart att åka och lyssna. Jag förstår att de tyckte det var roligt att få spela efter så många år och vi tyckte också det blev en härlig kväll.
 
En fantastisk och tänkvärd föreläsning om psykisk ohälsa har jag också varit på igår och den ingav mycket hopp och jag ska ta med mig verktyg därifrån för framtiden.
Efteråt bjöd gubben på middag i Boden på ett mysigt ställe med levande brasa och en i personalen var väldigt mån om att det skulle brinna, han var mycket stolt över deras nytillskott i restaurangen.
God mat också så ett tips att besöka Da Vinci
Nu väntar en ny vecka och jag önskar oss alla en spännande men också fridfull vecka.
En vecka där vi får göra upplevelser som vi mår gott av och att vi får ha människor omkring oss som betyder något ❤
Kram S 
 
 

Kommentera här: