Vilken märklig tid vi lever i...

Ja vilken märklig december det blev. 
En av mina favoritmånader med allt mysigt den har med sig. Julmustprovning med must så det nästan rinner ut ur öronen, godisprovning hos grannen, glöggmys med vänner, spontana bjudningar när man bakat eller gjort något annat gott, vår konsert med South village gospel, umgås med nära och kära och alla julkramar, åh vad jag saknar kramarna.
Ja mycket jag saknar men försöker ändå tänka på vad jag faktiskt har. Jag har hälsan, julpyntat hemma och myser med alla ljus både inne och ute. Har kvar mitt jobb även om vi har stängt och jag arbetar på ett annorlunda sätt vilket jag faktiskt tycker är riktigt roligt. Jag trivs också med lugnet som infinner sig av att bara hålla sig hemmavid med de närmaste. Man får verkligen tid att bara vara och kan med gott samvete dyka ner i soffan och titta på vinterstudion i pyjamas. Städa det ligger inte speciellt högt på listan och så skönt det är att ingen behöver tycka det är stökigt, ja förutom vi själva då förstås 😉
Fast visst längtar jag ändå tills läget är någorlunda mer normalt och man får vara nära människor igen. 
Detta med avstånd och inte få kramas är verkligen inte min grej men kära vänner det kommer bättre tider så vi får hålla ut och ta igen allt vi missat. 
Tänk vad mycket vi har tagit för givet och som vi kommer att känna extra tacksamhet för när detta lugnat ner sig. 
På tal om något annat så har jag gjort en stjärna av klädgalgar som nu fått belysning och jag känner mig jättenöjd så ni ska få se. 
Visst blev den fin 😊
Annars så har jag pysslat med lite julgodis i form av lakritsfudge, dajmkola, knäck och premiärkokat egen glögg i tre smaker och den blev riktigt god.
Vi har även fått gratulera vår älskade dotter som fyllde 18 år för några dagar sedan fast det blev ju inte den fest vi hade velat ha men vi ska minsann ha en 18-årsfest när det blir möjligt. Inget bra år att fylla jämnt, jag har ju inte heller kunnat ha min 50-årsfest och jag lär hinna fylla 51 skulle jag tro 😅
Vi kanske får ordna en jättefest istället och fira livet när detta är över, ja det känns som en god idé. 
En bild på den vackra tårtan vi beställde av duktiga Lise-Maj kommer här. 
 
Ja detta var ett livstecken från mig i juletid och jag försöker se ljust på tillvaron trots allt och jag hoppas och önskar er alla en så fin tid som det går. 
Jag har de i min bekantskap som drabbats själva av covid och har även vänner som förlorat sina nära och kära, en speciell styrkekram till er ❤️
Det är en speciell tid vi lever i men vi får hjälpas åt att ta en dag i taget och bry oss om varandra på de sätt som går. 
Kram S 💕

Kommentera här: