Hur äter du blåbärsbulla?

 
När det är sista dagarna på semestern så kan man lyxa till det med blåbärsbulla till lunch och så något salt till förstås 😉
Jag är ju uppvuxen hemmavid med att när man äter plättar, pannkaka, våfflor, bryta, blåbärsbulla och så vidare så måste man ha något salt till. Det kan vara en kall korvskiva, skinkskiva, rökt fisk eller något annat gott.
Har i min tur överfört detta till mina barn i tron att så gör alla och faktiskt gubben också men han upplyste mig att detta är inte alls något som alla gör. Då tänker jag stackars er ni vet inte vad ni missat 😂
Dagens uppdrag var i alla fall att testa om mitt barndoms sätt att äta blåbärsbulla vinner över det som är det mer vanliga har jag förstått.
Det var som jag trodde, inget slår en blåbärsbulla i djuptallrik med kall mjölk. Ett vinnande koncept så har du aldrig testat så prova. 
Hur äter ni blåbärsbulla?
Skulle vara kul att veta 😊
Som sagt så går semestern mot sitt slut och jag tycker mig ha haft en fin tid. 
Har hunnit med lite utflyktsmål, fått tid att vila, njutit av århundradets bärår vilket inte är slut ännu för snart är lingonen mogna.
Jag har njutit av promenader, vänskap, fjällvandring, goda middagar och skördat mina egna grönsaker. 
Har fått hörapparater som minskat min tinnitus och påbörjat röstbehandling hos logoped. 
Jag har fått känna glädje över att se hur ett nytt liv växer i magen, mitt första barnbarn ❤️
Så mycket gott att blicka tillbaka på och imorgon avslutas semestern på bästa sätt när jag får en av mina fina 50-årspresenter.
Jag ska få en heldag på hästryggen med olika stopp på vägen där Joel och Anna fixar något gott för magen. 
Trevligt sällskap på turen och en övernattning i en stuga med lite häng på kvällen. Ridtur hem nästa dag, visst låter det underbart 🥰
Ha det gott och jag önskar er alla det finaste livet kan ge, kram S ❤️
 

Kommentera här: