Alltså vilken present

 
Jag har fått mina 50-årspresenter lite då och då sedan jag fyllde år och det har ju varit toppen att få sprida på firandet och glädjen under lång tid.
Denna present innehöll ett ridäventyr med full markservice så nu tänkte jag ta er med på den så hoppas ni hakar på.
Dagen började med att vi gjorde iordning hästarna och begav oss för ett par timmars ritt och med på färden hade jag ju sällskap av fina Lena som guidade mig runt skogar och mindre vägar. 
Efter några timmar i sadeln så började vi bli lite hungriga och då passade det utmärkt med vår första matstopp. 
Joel och Anna hade förberett en härlig lunch, cider och nybakade kakor till efterrätt. Vilken lyx 😊
Inte bara vi fick njuta, hästarna fick en egen liten hage och hö att smaska på.
 
 
Mätt i magen och lycklig över att bli så bortskämd så satte vi oss åter på hästryggen och red vidare. 
Utforskade områden och jag fick veta mycket jag inte visste. 
Efter ett par timmar i lugn takt så skulle vi möta upp Joel och Anna igen men vi stannade först till vid en äng och lät hästarna njuta av allt det goda på ängen. 
Det var ganska skönt för mig att sträcka på benen också för en del muskler är ju inte van att sitta i en sadel. 
 
 
De smaskade då på så vi blev också sugen på något gott och det dröjde inte länge så fick vi också njuta av klämmackor och choklad i bananer, de kan sin sak och det blev ett lyckat andra stopp 😊
Nu hade klockan tickat iväg en hel del och skymningen började göra sig påmind vilket innebar att vi skulle bege oss till vårt sista stopp. 
Det var en liten stuga på en äng utan vatten och el och tänk att det kan kännas så lyxigt och mysigt när det ingår i en överraskning. 
Även här fick hästarna en egen hage och vi gick in, tände ljus i stugan och väntade in serviceteamet åter en gång. 
 
Päronkräm, vindruvor och godis fick avsluta en fantastisk dag, även detta smakade så gott i trevligt sällskap. Efter detta så landade huvudet på kudden rejält trött och vi tänkte ta sovmorgon till 08.00. 
Fast 06.30 så vaknade vi av ett ljud vi kände igen, nämligen galopperade hovar så vi studsade upp. 
Det var nämligen så att hästarna hade fått mersmak av hur gott det kunde vara på ängarna istället så där begav de sig till närmaste äng. Nu var det som tur var ingen fara på något sätt och efter en stunds övertalning och list så fick vi tag i dem. 
Ingen idé dock att sova igen så vi gjorde oss iordning och tog en morgonritt innan det var dags att bege oss hemåt och den utlovade frukosten. 
 Ja ni ser ju vilken lyxfrukost de hade ordnat åt oss och sååå gott det var för vi hade ju varit vaken och igång ett tag. Nybakade frallor och våfflor, rena hotellfrukosten.
Som en sista överraskning så hade gubben anslutit sig till frukosten och det visade sig att han även gått med på att ta en ridtur tillsammans med mig så det var bara att sadla på igen och ta med honom på en liten skogstur. Det var 1997 han satt på en häst sist så det var på tiden.
Han tyckte det var kul så detta blir nog en ny hobby 😉
Tack snälla Joel, Anna, Lena och Anders för denna fantastiska present och att ni ville ge av er tid för att jag skulle få en härlig upplevelse och ett underbart minne ❤️
Tack för att du ville kika in på bloggen ikväll, kram S
 
 

Kommentera här: