En månad

 
Nästan en månad sedan jag bloggade sist så var börjar man.
Hösten har intågat med en väldig fart tycker jag och man hinner knappt med så har första snöflingorna fallit och även en del isar har börjat nypa till.
Jag införskaffade ju långfärdsskridskor förra vintern men hann bara prova en gång här i Klöverträsk och då var jag mest rädd.
Svart under isen och lite knak gjorde ju att mitt harahjärtat slog väldigt snabbt så vi får väl se om det blir något för mig eller om de blir till salu 😂
Har ju några vänner som njuter väldigt av detta så kanske jag blir modigare och kan njuta jag också i rätt sällskap.
Att tiden springer iväg känns också när det är dags att börja öva inför vår årliga julkonsert med South Village Gospel.
Kanske tidigt att börja öva julsånger men mig gör det absolut ingenting eftersom jag älskar julmusik och snart får man gå all in.
Försöker summera och tänka på vad jag gjort senaste månaden och säkert är det en del men det har varit mycket vila också.
Tycker jag har varit extremt trött sista tiden så att sköta jobbet och laga middag har varit nog men nu hoppas jag det vänder.
I veckan så försökte jag och gubben att ta en promenad innan mörkret och middagen, funkade ganska bra så hoppas det kan bli en god vana.
I veckan som kommer däremot så är det fullt upp på kvällarna med föreläsningar, show med Mia Skäringer och eventuellt middag med goda vänner.
Trevligt att ha något att se fram emot och att umgås med fina människor ger energi så det blir toppen.
 
Min fina mamma har fyllt år sedan sist jag skrev och jag är så tacksam för varje år vi får.
Nästa bild gör mig glad, den är från barnhemmet jag brukar samla in pengar till.
Förra gången vi fick ihop pengar så bestämde vi att köpa in lego och vi fick tag i ganska mycket begagnat.
Nu har det kommit bilder till mig att legot kommit fram och barnen får lära sig att samsas, vänta på sin tur och att använda fantasin.
Det gjorde mitt hjärta varmt och lyckligt att de får glädje i detta, vi vet ju också hur roligt och viktigt det är med lek.
Har så fina vänner som skänkt mer lego och det åker nu iväg till Afrika i slutet av månaden med M som ser till att det kommer fram.
Det är många barn på hemmet så bra att vi får ner lite till.
Jag fick faktiskt frakten gratis ner till Malmö av bussgods så tack till dem också 👍
Nu ska jag försöka få tag i lite till så vi kan skicka med nästa resa också så hojta till om ni hör någon som har duplo-lego, gärna djur och människor som är bruna.
Så viktigt att få göra något extra för dessa små ❤
Nu ska jag säga godnatt eftersom vi har varit borta hela helgen i Umeå och jag är lite sömnig men det är det värt efter fina dagar med intressanta samlingar och gemenskap med goda vänner.
Ha en fin vecka, kram S ❤
 

Kommentera här: