Hoppas på detta piller

Efter väldigt hög feber i ca 10 dagar och lunginflammation, en påbörjad penicillinkur som inte riktigt gett önskvärd effekt då kompletterar vi med en sort till.
Återbesök idag och det rasslade fortfarande ordentligt på vänster lunga och eftersom febern fortfarande är kvar så provar vi alltså med en sort till och jag hoppas på vändningen nu.
Har aldrig haft lunginflammation förut och den fruktansvärda hostan som följer med. Christer sa att jag låter som när Robert Gustavsson har sina sketcher när han hostar 😂
Igår var jag orolig att revbenet skulle ge sig, tordes knappt hosta men det går ju liksom inte att stoppa.
7 nätter sittandes i soffan och jag är så tacksam att de går att vicka bak lite så det har inte gått nöd på mig precis men så lååång en natt kan vara.
Tur att det har varit VM i skidor den här veckan så jag har haft lite trevligt på dagarna och tjejernas guld igår, så duktiga.
Eftersom jag nu blir hemma några dagar till så ska jag försöka ladda upp mina batterier både kroppsligt och själsligt.
När livet ibland snurrar på i alldeles för hög fart så kan en sån här ofrivillig paus kanske föra något gott med sig ändå.
Det har inte blivit många knop i veckan och vi fortsätter nog så ikväll också.
Bara chill i soffan och kanske man kan få i sig något chips och få till saltbalansen igen.
Det blev ett sjukt och tråkigt inlägg detta men ljusglimten får väl vara en tanke över att vi bor i ett land där det finns medicin och hjälp att få för det är inte alla förunnat. Det är något att komma ihåg och vara tacksam över.
Ha en fin helg, 
Kram S ❤
 
 

Kommentera här: