Första provturen

 
Eftersom min motorcykel har plats för passagerare så bjöd jag med gubben på en åktur men det är han som får köra än så länge.
Lilla spättan som grannen kallade mig fick vackert sätta sig bak men det var helt ok det också en vacker kväll som denna.
Åkte till ett avskilt område utan trafik så jag äntligen kunde prova den själv och det gick helt galant och gav mersmak måste jag säga.
Nu längtar jag tills tillståndet kommer så jag kan prova lite bättre, har ju blivit inbjuden till en massa fikastopp under turerna också 😊
Annars rullar dagarna också iväg och det har redan hunnit gå två veckor av min semester men det har varit bra veckor.
Fullt upp men har kunnat bocka av en del på min lista på sånt jag verkligen ville hinna med.
Nu väntar lite resande framöver och först är det lappis i Husbondliden som väntar.
En stor kristen konferens med väldigt många besökare och i år är det dessutom 100-årsjubileum. Torsdag 22.00 så bänkar jag mig i det stora tältet för då har Carola en konsert där och den ser jag fram emot.
Efter det väntar en tripp söderut och öarna utanför Göteborg blir målet, kanske jag dessutom lyckas lura gubben till det stora gula varuhuset när vi ändå är i närheten 😊 vem vet!
Sitter och tittar på fotbollen mellan raderna och nu är det riktigt spännande, vågar knappt titta.
Tänk om damerna överraskar och vinner över Tyskland, det har vi aldrig lyckats med förr men någon gång borde ju bli den första och det hoppas jag blir idag 💪
Ha det gott kära bloggläsare 😊
Kram S ❤
 

Kommentera här: