God Jul

 
Kära bloggläsare jag hade ju tänkt att önska er en god jul men inlägget dröjde så jag får istället säga god fortsättning.
Tänk vad dagarna rusar iväg, jag har knappt hunnit med december månad. Jag som verkligen älskar denna månad med allt vad den innebär och står för och så hinner jag knappt med.
Vad händer?
I alla fall så har jag försökt att mysa med mina ljus och tekoppar och något gott till förstås, det finns alldeles för mycket godsaker för en gottegris som mig.
December har även innehållit sångövningar med mina vänner i South Village Gospel och vi hade vår julkonsert här i Klöverträsk med rekordstor publik ca 250 sas det att det var så roligt.
Mitt i all stress har jag kunnat glädja mig i sången och den har alltid betytt mycket för mig, det är där jag hämtar mycket av min styrka och tröst.
Har förresten haft sång på programmet idag också när vi haft den årliga Önskesången, en trevlig tillställning där det är publiken som önskat sånger och sångare, i år var det väldigt många önskningar och ett varierat program och helt fullsatt.
Annars så har julen firats med familjen och delar av vår "nya" familj. Tänk så fint det kan bli när barnen hittar sin kärlek och vi får lära känna dem och deras föräldrar, familjen växer.
Älskar att ha många vid bordet speciellt vid jul
 
Det är ju fortfarande kvar några dagar av december månad och jag ser fram emot den årliga julgodisprovningen hos våra vänner och jag lovar att lägga upp lite bilder sen, ni kommer garanterat att bli lite avundsjuka.
Lite jobb här i klämdagarna ska jag också sysselsätta mig med och då får vi ha lite julmys med gästerna också för det uppskattas.
Jag och min kollega kör med julstassen
 
På tal om kollegor så har jag så fina sådana och de har även blivit mina goda vänner så tack för att ni finns i vått och torrt❤
Tänk vad det är värt mycket med underbara människor omkring sig där man tillbringar väldigt stor del av sin tid, love you 😘
 
Det har verkligen varit glest med inlägg sista tiden och jag har funderat på om jag ska fortsätta med bloggen eller om det bara är ett stressmoment för mig.
Samtidigt så känns det som ett bra ställe att få skriva av sig lite om hur livet kan vara där under ytan, att dela både glädje, kamp, sorg och längtan.
På något sätt känns det när man skriver som att någon lyssnar och det är ju faktiskt du som läser som lyssnar.
Kanske något jag skrivit kan få vara till uppmuntran också, det är i alla fall något jag önskar med en del av mina inlägg.
Håller faktiskt på att sammanställa och skriva ut mina dikter som jag publicerat här på bloggen och det är en hel del, ska räkna sen men över 100 är det nog. Jag är själv förvånad över att det blivit så många.
Så om ni vill hänga med ett tag till så kanske det kommer några fler dikter och inlägg.
Nu vill jag i alla fall önska ett gott slut och ett gott nytt år utifall det inte blir något mer inlägg förrän nästa år.
En stor kram till dig ❤ S
 
 
 
 

Kommentera här: