Novembertrött

 
Har ju hört att det är fler som drabbas av denna trötthet just i november.
Det är egentligen inte så konstigt när det är mörkt nästan hela tiden och grått och dimmigt. Längtan efter december tilltar för då får man i alla fall tända alla julbelysningar och på det sättet få mer ljus.
Har dock gått med på att gubben får ta in granen dagen före julafton i år som han gjorde i barndomen fast då får han klä den själv minsann 😉
Jag är ju som redo för granen redan första advent men det är svårt att få igenom.
Fick förresten en bild av syrran förra veckan och hon har redan full jul med gran och allt så där ligger man i lä minsann.
På tal om jul så har vi börjat öva inför kommande julkonserter med South Village och jag njuter av att sjunga julsånger.
Nytt för i år är att vi gör två konserter där den första blir lördag 15 december i Klöverträsk och den andra på söndag den 16:e i Luleå, kul när vi ändå övar.
Hoppas vi ses!
Har köpt en jättefin långklänning till dessa tillfällen och det enda felet är att den omfamnar mina kärlekshandtag nog så mycket.
Kanske lite mindre gott en tid framöver gör att den släpper taget en aning.
Fast det är ju så gott med något till tekoppen efter middagen så ikväll hittade jag ett recept på något lite nyttigare alternativ.
Banan, ägg och några hallon så har man minsann en liten muffins.
Var den god kanske någon undrar?
Ja är man tillräckligt sugen så var den helt ok, ni vågar testa.
Det blir inte så många inlägg på bloggen just nu för jag tycker inte jag har något roligt eller tänkvärt att skriva om. Inspirationen och tankarna har liksom tagit paus en tid och så kan det ju vara ibland.
Man tar en dag i taget och hoppas det kommer tillbaka inom en snar framtid för visst saknar jag det som inte finns. Jag skyller på november minsann.
Tack ändå för att ni tar er tid att kika in här emellanåt.
Det känns ju roligare att skriva till någon även om denna blogg egentligen var tänkt som en liten dagbok.
Det är min ljusglimt ikväll att just du finns och lyser upp någons värld.
Önskar dig en fin morgondag,
kram S ❤
 
 
 
 

Kommentera här: