42 km för en chipspåse

 
Dessa brudar lyckades övertala mig att följa på cykeltur och jag tänkte nog aldrig på hur långt det skulle bli men jag fixade det.
Har ju fått höra av ortopeden att cykel är det jag och mitt knä kan ägna mig åt om jag vill ha lite flås men jag är ingen cykelfantast men jag kanske blir vem vet.
Förra året köpte jag en ny fin cykel och jag tog den bara för färgens skull, rosa och tänkte att det blir nog roligare med ny svart/rosa cykel och visst blev det så.
Årets investering blev matchande cykelhandskar för att göra upplevelsen ännu bättre och visst det funkade men så inser jag idag att den bästa lösningen är ju trevligt sällskap på turen.
42 km blev det och vi gjorde ett par stopp, ett vid Ale kvarn och ett i Selet där vi även blev bjudna på fika och tur var väl det så vi orkade hem. Nästa gång ska jag ha med mig mer ätbart, ja ni hörde rätt det kanske blir en nästa gång 😉
 
Var bara tvungen att stanna till och fota dikesrenenen som var så vacker med alla prästkragar och var sugen på att plocka en och dra älskar älskar inte och hoppas att den stannar på älskad.
Visst vill väl alla känna sig älskade liten som stor ❤
 
Väl hemma så smakade det gott med hembakade mjukkakor och grönsaker från mitt lilla växthus.
Vilken lyx att bara kunna gå och plocka färskt direkt på mackan.
På tal om att äta så tittade jag på min sportklocka och såg att cykelturen brände dryga 1000 kalorier.
Det var då det slog mig att kära nån så mycket slit för en 200 grams chipspåse 😮
Sa till gubben att nog är det tur att man förbrukar kalorier av att bara sova och finnas till för annars skulle det bli tufft att jobba ihop till allt gott man vill smaska på, jag som är en gottegris av högsta rang.
Nu ska jag fortsätta och njuta av den ljumma sommarkvällen och vetskapen om att detta var bara första semesterdagen och jag har många kvar att se fram emot.
Tack brudar för en trevlig dag 😘
Kanske ska nämna att trion ni ser är fd gammelnucksföreningen. En efter en trillade vi dit och blev gifta så nu får vi väl hitta på ett nytt klubbnamn.
Ha en fortsatt fin vecka alla bloggläsare 
Kram S ❤ 
Ps!
Har ni något förslag på vad jag skulle kunna skriva en dikt/inlägg om.
Skulle vara spännande och utmanande att skriva om något ni väljer 😊

Kommentera här: