Längtan...

 
Jag längtar tills jag får sitta vid grillplatsen igen men det lär dröja.
Den syns knappt där längst ner i bild men jag vet att den finns och väntar på mig och härliga sommarkvällar.
Sen faller blicken på utelampan och då ser jag på nära håll hur mycket snö det är och så säger de att vi får vänta några dm till ja kära nån!
Genom min tur i byn så såg jag att takskottning verkade vara lördagens stora aktivitet och en och annan lär väl känna av muskelgrupper som legat i vila när de vaknar imorgon.
Själv fick jag bara titta på när övriga familjen skottade våra egna och mosters tak eftersom jag agerade bergsget för ett par dagar sedan och gjorde ett skutt ner från ett vägräcke.
Inte det smartaste när man har ett dåligt knä så nu får jag halta på och lida pin för att jag skulle gena från bussen och tjäna högst 1minut, suck!
Nåja det går ju över men klantigt nånting av mig.
Kunde inte ge mig upp på snöskeppet heller där E och lillan höll till. Skeppet har kastat ankar och ligger vid vår infart 😊
Jag är tacksam för våra årstider som ger sån variation i livet och jag älskar snö men just nu längtar jag efter sommaren.
Jag längtar också efter en tekopp och något gott till tillsammans med våra vänner som snart är på ingående.
Man kan ju tycka att detta är små saker att längta till när de finns de som längtar efter fred, hälsa, frihet osv men jag tror att det även är viktigt att längta efter det lilla i vardagen och glädjas över det.
Längtan är en stark känsla och när jag får tid så kommer en dikt om det ämnet.
Ja detta var några snöglimtar från vår snörika vackra by och jag kom på att jag längtar till vårvintern först med alla härliga utflykter 😊
Kram S ❤
 
 
 

Kommentera här: