Vänliga veckan

Ja så kallas visst denna vecka men personligen tycker jag att alla veckor borde väl vara det. 
Det har i alla fall varit en händelserik vecka och på alla hjärtans dag så var det lite extra festligt både på jobbet och hemma. Vi bjöd hem lite gäster och det var mysigt och dagen till ära lite efterätt. En ganska nyttig dessutom och receptet fick jag av min arbetskollega.
Blanda vispad grädde  med turkisk yoghurt och smaksätt med lite vaniljsocker. Garnera med de bär du tycker om, riktigt smarrigt. 
Projektet fixa Joels rum har också närmat sig slutklämmen och lite kul var det att få hänga upp lampan från min mormors hem och ställa in den gamla stolen. Torres var inte sen med att kolla upp om den var skön, bara att hoppas att lillhusse också gillar stilen. 
Var ju lite sugen på att hänga upp en tapet jag fick från mormors hus men blev bortröstad men nån gång ska jag hitta en plats för dessa juveler eller vad säger ni?
Riktigt retro 😍
 
Nu har helgen anlänt och vi har besök av båda våra nya familjemedlemmar, lillan och flickvän 😊
Firat födelsedagen i efterskott och överraskat med sång. 
Lillan hon har haft full fart hela dagen och hon har definitivt valt ut en favorit i familjen och det är inte jag. Däremot kan jag säga att unga fröken Mattsson har ett fantastiskt bemötande och tålamod och är den stora idolen. 
De har haft disco, lekt tafatt, varit ute och åkt spark så nu somnade hon gott och då får vi ju säga att första nattningen gick väldigt smidigt. 
Ja det var ett litet livstecken från mig och tack för att du tog dig tid att dela mina ögonblick.
Kram S 💕