Sköna Söndag

Ja så här såg det ut i morse när jag kravlade mig upp ur sängen. Gubben hade bakat scones och det var väldigt gott och uppskattat. Nu är det snart färdigt med att ha sovmorgon eftersom min sjukskrivning är slut och det är dags att återgå till slottet.
Vet inte var dessa veckor har försvunnit men läkningen av knät verkar ha gått bra. Ska en sväng till sjukgymnasten och få ett nytt träningsprogram i veckan, gäller att träna nog och rätt.
Jag tog en rejäl sparktur idag och vår fina slalombacke var mitt mål, tog en kort paus på isen men annars så gick det jättebra. Väl framme så möttes jag av ett helt gäng glada människor som njöt av det fina vädret.
Vi hoppas på fint väder imorgon också då det blir en tur till en något större backe i Älvsbyn och slalom står på schemat. Ja inte för mig förstås men de andra tyckte det var en bra aktivitet på sportlovet för då ska det ju sportas. Jag för min del ska söka upp en solig plats och njuta av dagen och kanske skriva lite.
Fick lite tankar idag när jag lyssnade på en inspirerande predikan vid dagens gudstjänst så vi får se vad de blir av de tankarna.
Vår kväll avslutades i goda grannars sällskap och så berikande det är att ha vänner som vet det mesta om en och tycker om en ändå :)
Hoppas du får en fin vecka som kommer, kram S ♥