Sång till glädje och tröst

Så vad bra att hela förra veckan innehöll just det.
Har förmånen att få vara med och öva inför julkonserten med Old town gospel nu och jag blir så glad av dessa sångfåglar som jag har sjungit med i drygt 10 år.
Omständigheter har gjort att jag tagit en paus men det känns underbart att få vara välkommen och gästspela just i juletid.
Även på jobbet har vi startat en kör och eftersom vi tycker att det är så fint på vårt boende så är körens namn Slottskören.
Så mycket sångglädje även här och vi kommer att bjuda in övriga i huset på julkonsert.
Vi ska ordna med scen och ha glitter runt halsen och fina diadem, glitter och glamour.
En del har redan nu fått naglarna fixade av mina duktiga kollegor och tittar ni noga så ser ni både tomtar och granar mm.
Under veckan ska vi baka med några boende så vi kan bjuda på gofika också.
Vi hjälps åt hela huset så vaktmästaren ska stå för trumkompet medan jag plinkar på pianot och mina kära kollegor är dirigenter :) 
Teamwork och jag är så stolt över min arbetsplats som verkligen försöker ge en fin vardag till alla som är innanför husets väggar.
Även på hemmaplan är det förberedelser och övningar med en lite mindre kör som jag är med i nämligen South Village Gospel och vi har julkonsert den 19 december kl 18.00 
Det är nog den konsert jag ser fram emot mest för då fylls kyrkan i Klöverträsk av ca 200 förväntansfulla människor och det brukar vara en varm och familjär julstämning. 
Kommer dock att kännas konstigt att inte ha pappas leende där i bänken. Han längtade alltid till dessa konserter och efteråt så sa han ofta att
-Hän va grant å att jä konna lär jä ållt ötandell!
Pitemål och jag kan översätta om intresse finns ;) 
Känns skönt att vara omsluten av all sång och musik 🎶 jag tycker det är läkande och jag lägger ut en text från en av sångerna som kyrkan hade när de besökte oss på boendet.
Eftersom jag och pappa verkligen delade detta intresse för sång och musik så känner jag mig nära både honom och himlen.
 
Önskar er alla en fortsatt fin adventstid och glöm inte bort varför vi har den.
En glädjens tid men också en tid för julefrid. Ska själv också försöka varva ner och vila både kropp och själ.
Kram S