På väg

Nu är jag på väg
mot nya äventyr och jag har lite fjärilar i magen minsann.
Blev några tårar på kinden idag när det var dags att säga hejdå, tycker inte om avsked men däremot alla kramarna 💑 Tänk om man kunde ta med sig alla underbara människor man möter på olika ställen i livet i en ryggsäck så att de alltid fanns där när man vill umgås en stund.
Ryggsäcken skulle nog bli enormt tung av alla fina människor även om de bara vägde som en ärta.
Jag blev alldeles varm i hjärtat av vad en del sa till mig idag både personal, boende och anhöriga. Jag ska försöka minnas de orden för de gjorde gott.
Jag har lärt mig mycket nytt de här dryga två åren, både om mitt yrke men även om mig själv.
Jag har insett att man kan vara stark även fast man är svag. 
Jag har fått ännu fler goda äkta vänner som jag kan dela mina tankar med och jag har fått kramas mycket.
Men nu är det som sagt dags för något nytt och jag känner mig stolt över att jag vågade följa min känsla och mitt hjärta så dagverksamheten nu kommer jag 🙋 
Kram S 💕 

Dagar av gemenskap

Tre lediga dagar under påsken hör inte till vanligheterna så bara att njuta ordentligt. Känner att jag behövde det efter allt som varit på sistone, samla nya krafter.
Och var gör man det bäst om inte bland goa människor.
Långfredagen så var vi bjudna till  Pitholm och jag vet inte för vilket år i ordningen men det har blivit en uppskattad tradition för oss. God mat och trevligt sällskap och i år så var vi 19 st som minglade runt i stugan. Blev en liten promenad på isen också.
Idag lördag så sken solen från sin bästa sida så då packade vi ryggsäcken med lite picknick och begav oss mot vågorna som vi kallar vårt fina grillställe, sommartid så är där en rullstensås. Ni ser på bilderna att det var vackert väder och jag fick t.o.m ta av mig till linne när jag nu hade bestämt att gå upp, svettigt värre men så jag njöt. 
Sen på kvällen så hade vi en middagsbjudning att se fram emot hos våra goda vänner och grannar. Kocken i huset levererade som vanligt en fantastisk resa för smaklökarna. Carnita hette varmrätten och var så gott. Långkok av kött med en supergod kryddblandning och egengjorda tortillas och till det härliga tillbehör, mums 😋 
Till efterrätt en chokladpaj med marängtäcke så nu får det minsann bli en promenad imorgon också tror jag. Under morgondagen så blir det även en sång och musikfest på kyrkan när vi firar påsken och att Jesus uppstod igen. För många så anses det vara en dårskap att tro på detta men för mig betyder det allt att veta att det var av kärlek och för min skull, ja och din förstås 💕 
Nu ska jag lägga igen mina ögonlock och hoppas att jag får drömma om något trevligt. Kanske att jag ligger i en solstol och hör vågorna skvalpa in mot land. Känna värmen och de ljumma vindarna, så underbart det vore.
Önskar er en fin söndag och tack för titten ❤ 
Kram S 

Glad påsk

Ja det önskar jag er alla 😄 
Har varit i caféet idag och där var det full rulle med förskolebarn, kunder och sen kom det även ett gäng påskkärringar inflygande. Så fina och väldigt uppskattade. Säger det än en gång att personalen på Bergviken är något extra som bjuder till och sprider glädje.
Det stora ägget som vi fick bjuda alla på det räcker nog hela helgen så kom förbi på ett smakprov.
Kan säga att det var både unga och gamla som gärna stoppade ner sin hand i ägget. 
Jag har faktiskt förmånen att få vara ledig fredag, lördag och söndag så det känns lyxigt. Sen så är det bara måndag och tisdag kvar att arbeta innan jag börjar på mitt nya jobb, spännande värre. 
Imorgon så ska Emilia följa med och som hon längtat att få hälsa på några favoriter hon fått,  kul att hon trivs.
J har också lite permis från skolan så han har kommit hem ikväll och det blir mysigt att få rå om honom också några dagar.
Detta blev ett kort inlägg men jag önskar er som sagt en underbar högtid och var rädd om er. 
Kram S