Varierande

Ja mitt jobb är minst sagt varierande. Ena dagen i caféet, nästa dag nattjobb för att sen jobba på avdelningen och så idag i köket.
Jag trivs med variationen och lär mig något nytt varje dag, antingen i mitt arbete eller om mig själv.
Här är dagens outfit 
Tur att jag älskar rosa :)
Jobb väntar hela helgen men med fina arbetskollegor så kommer det säkert att gå som på räls.
Det som egentligen är trist med att jobba på helgen är ju att övriga familjen är ledig annars så tycker jag det är ok eftersom jag blir ledig mitt i veckan istället. 
Har en dikt på gång till alla nattarbete också men den är inte klar än men snart så.
På tal om dikter så har nu en undersköterskas önskan delats drygt 12 300 gånger och jag blir så rörd över en del kommentarer som skrivits.
Det blev ett kort inlägg ikväll men jag vill önska dig en trevlig helg och var rädd om dig, kram S 
 
 

Marängtopp

Ja för 23 år sedan så var vi ganska nervösa när vi stod och väntade på att kliva in i en fullsatt kyrka. Jag som en liten marängtopp i min lite för stora klänning, var väldigt bestämd det fick ju inte sitta åt ni vet ;) Min kära kusin som sydde klänningen hade lagt ner ett stort jobb med spetsar rosetter, rosor ja allt man kunde få dit på en klänning och allt efter mitt önskemål. Det blev precis som jag ville och jag var så stolt. Nu hade jag förmodligen valt annorlunda men i början av det goda 90-talet så var detta wow. Christer i sin tur hade jag fått på en frack och hyrda lackskor som han satt och gnuggade i hopp om att de skulle bli matta. Hur jag lyckades få på honom en fluga undrar jag än idag. Men nyförälskad som han var så tordes han nog inte annat, aprikos dessutom haha :) 
Kyrkan var fullsatt och vi överraskade med att sjunga en sång till varandra. 
Inte så vanligt då men det var minnesvärt för oss i alla fall. 
Vi gick fram till ett bord med tre ljus varav det i mitten ej lyste så det tände vi tillsammans 
Tittade i vårt album idag och log en del åt bilderna, fantastiska kläder och frisyrer på den tiden.
Minns att festen blev precis så där rolig och lekfull som jag önskade. Har alltid gillat lek och bus och våra gäster bjöd verkligen till så här lite bildbevis. 
 
 
 
 
Det var modevisning, rockband, sketcher, sång, lek och så mycket mer. Tack än en gång 23 år senare för att ni gjorde vår dag så underbar. 
Ja det är bara inse att tiden går och vi med den och jag ska fortsätta kika i albumet. 
Kram S

Spännande

Idag var det utbildning på schemat och så spännande och lärorikt det var.
Måste erkänna att jag varit lite skraj för respirator, trackar, sugar osv men förstår nu att den känslan berodde på okunskap.
Nu känner jag mig mycket inspirerad av den nya kunskapen och en eloge till vår instruktör L som med sitt lugna och engagerande sätt fick mig att vilja lära mig mer.
Slog mig just att så kan det vara i livet också.
Kan kännas läskigt att kasta sig in i nya saker och utmaningar när man är trygg i det man vet, har och kan.
Men tänk så spännande det kan bli när man vågar kasta sig in i nya situationer, möten osv
Hade jag inte tex börjat på mitt nuvarande jobb så hade jag ju inte lärt känna alla nya människor, fått vara cafevärdinna, provat vara dagisfröken, jobba i kök och alla nya vårduppgifter. Alla erfarenheter kommer jag att spara i min kunskapsbank och ha nytta av när jag kanske går vidare mot nya äventyr någon gång i livet.
Fast ibland så fegar jag ut och förmodligen missar jag då ett och annat som hade kunnat berika mitt liv fast jag ska försöka bli ännu modigare tiden som ligger framför.
Nu väntar Fredag, ledig helg och kanske det blir en bio med gubben för att se Så och på jorden. Var ju med i kören och slutscenen i den filminspelningen så det var ju också en ny erfarenhet :) 
Trevlig helg, kram S